Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALDE susține performanța în sport
21.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 371

După un an încărcat, cu participări numeroase la competiții naționale și internaționale dar și cu rezultate onorabile, membrii Clubului Bu-Do Karate Slatina au fost recompensați de Moș Crăciun. De data aceasta, ajutoarele celui mai iubit moș au fost membrii Partidului ALDE Olt, care au oferit cadouri tuturor copiilor.


A fost un an bogat în rezultate pentru sportivii legitimați la Bu-Do Karate Slatina. Titluri naționale, dar și internaționale au fost obținute de elevii lui Romeo Costică. La ultimul antrenament din acest an, karatiștii au primit vizita unor oameni politici din județul Olt. Sunt politicienii care au sponsorizat participarea sportivilor de la Bu-Do Karate la Campionatul European din Slovenia. Cu toții s-au arătat impresionați de prestația micuților karatiști.

În semn de mulțumire, vizitatorii ai primit din partea clubului slătinean cadouri simbolice.
Membrii ALDE au promis că vor fi alături de sportivii de la Bu-Do Karate Slatina și anul viitor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019