Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
ALDE susține performanța în sport
21.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 394

După un an încărcat, cu participări numeroase la competiții naționale și internaționale dar și cu rezultate onorabile, membrii Clubului Bu-Do Karate Slatina au fost recompensați de Moș Crăciun. De data aceasta, ajutoarele celui mai iubit moș au fost membrii Partidului ALDE Olt, care au oferit cadouri tuturor copiilor.


A fost un an bogat în rezultate pentru sportivii legitimați la Bu-Do Karate Slatina. Titluri naționale, dar și internaționale au fost obținute de elevii lui Romeo Costică. La ultimul antrenament din acest an, karatiștii au primit vizita unor oameni politici din județul Olt. Sunt politicienii care au sponsorizat participarea sportivilor de la Bu-Do Karate la Campionatul European din Slovenia. Cu toții s-au arătat impresionați de prestația micuților karatiști.

În semn de mulțumire, vizitatorii ai primit din partea clubului slătinean cadouri simbolice.
Membrii ALDE au promis că vor fi alături de sportivii de la Bu-Do Karate Slatina și anul viitor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019