Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbalistele slătinene, Moș Crăciun pentru o zi
18.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 418

Bucurie fără margini! Asta se putea citi pe chipurile micuților de la Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități Slatina. Astăzi, handbalistele de la CSM Slatina i-au vizitat pentru a trăi magia sărbătorilor de iarnă și au oferit cadouri constând în dulciuri, jucării și rechizite școlare. Micuții s-au arătat extrem de încântați de surprizele oferite, răsplătindu-le pe fete cu un scurt program artistic și multe îmbrățișări.


Un moment emoționant până la lacrimi. Așa a fost întâlnirea de astăzi dintre copiii cu dizabilități și handbalistele de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. A devenit o tradiție, ca în perioada Crăciunului, lotul slătinean să viziteze acești micuți cu care soarta nu a fost prea blândă.
Au fost clipe de bucurie, cu jocuri și multă voie bună.
Și micuții au oferit la rândul lor un moment artistic emoționant.
Aproximativ 50 de copii cu dizabilități din Slatina beneficiază, în acest centru, de servicii de îngrijire prin terapii adecvate de recuperare, educație și activități recreative.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019