Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbalistele slătinene, Moș Crăciun pentru o zi
18.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 428

Bucurie fără margini! Asta se putea citi pe chipurile micuților de la Centrul de zi de recuperare pentru copii cu dizabilități Slatina. Astăzi, handbalistele de la CSM Slatina i-au vizitat pentru a trăi magia sărbătorilor de iarnă și au oferit cadouri constând în dulciuri, jucării și rechizite școlare. Micuții s-au arătat extrem de încântați de surprizele oferite, răsplătindu-le pe fete cu un scurt program artistic și multe îmbrățișări.


Un moment emoționant până la lacrimi. Așa a fost întâlnirea de astăzi dintre copiii cu dizabilități și handbalistele de la Clubul Sportiv Municipal Slatina. A devenit o tradiție, ca în perioada Crăciunului, lotul slătinean să viziteze acești micuți cu care soarta nu a fost prea blândă.
Au fost clipe de bucurie, cu jocuri și multă voie bună.
Și micuții au oferit la rândul lor un moment artistic emoționant.
Aproximativ 50 de copii cu dizabilități din Slatina beneficiază, în acest centru, de servicii de îngrijire prin terapii adecvate de recuperare, educație și activități recreative.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019