Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina și-a premiat campionii
18.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 264

Cei mai buni sportivi din cadrul fiecărei secții a Clubului Sportiv Municipal Slatina au fost recompensați pentru rezultatele remarcabile obținute în acest an competițional. Ei au primit diplome, trofee și sume în bani. Directorul CSM i-a felicitat pe toți performerii și i-a asigurat de toată susținerea clubului, pentru obținerea unor noi performanțe.


Au muncit un an întreg, iar acum rezultatele le sunt recompensate. Vorbim despre cei mai buni sportivi de la CSM Slatina din cadrul secțiilor de tenis de masă, fotbal, handbal, karate, atletism, box și lupte greco-romane. Cu toții au fost premiați de conducerea clubului.
Tenismena Adina Diaconu, handbalista Lorena Ostase, fotbalistul Grigore Ceapă, pugilista Alexandra Gheorghe, karatistul Bogdan Păun, atletul Andrei Neagoe și luptătorul Andrei Barbul sunt sportivii care au dus numele orașului, dar și al țării noastre, peste hotare.
Cu toții și-au propus ca 2019 să fie un an și mai bogat în rezultate excelente.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Donează haine pentru oamenii străzii!

În timp ce dumneavoastră priviți la televizor într-o cameră confortabilă și călduroasă, afară există oameni care umblă pe străzi fără țintă, pentru că nu au un cămin al lor. Mulți dintre cei fără adăpost nu au haine și încălțăminte pentru iarnă, iar hrană găsesc cu greu în sezonul rece. Reprezentanții Centrului social din cadrul Episcopiei Slatinei și Romanaților întind o mână de ajutor acestor năpăstuiți de soartă și ne îndeamnă să ne îndreptăm gândurile către ei și să începem noul an cu o faptă bună.
10 Ian 2019