Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina și-a premiat campionii
18.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 279

Cei mai buni sportivi din cadrul fiecărei secții a Clubului Sportiv Municipal Slatina au fost recompensați pentru rezultatele remarcabile obținute în acest an competițional. Ei au primit diplome, trofee și sume în bani. Directorul CSM i-a felicitat pe toți performerii și i-a asigurat de toată susținerea clubului, pentru obținerea unor noi performanțe.


Au muncit un an întreg, iar acum rezultatele le sunt recompensate. Vorbim despre cei mai buni sportivi de la CSM Slatina din cadrul secțiilor de tenis de masă, fotbal, handbal, karate, atletism, box și lupte greco-romane. Cu toții au fost premiați de conducerea clubului.
Tenismena Adina Diaconu, handbalista Lorena Ostase, fotbalistul Grigore Ceapă, pugilista Alexandra Gheorghe, karatistul Bogdan Păun, atletul Andrei Neagoe și luptătorul Andrei Barbul sunt sportivii care au dus numele orașului, dar și al țării noastre, peste hotare.
Cu toții și-au propus ca 2019 să fie un an și mai bogat în rezultate excelente.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Dobrosloveni, campioană la „Cupa Satelor”

Atmosferă superbă, duminică, pe Stadionul „1 Mai” din Slatina, unde s-a disputat finala competiției „Cupa Satelor” 2018-2019. Campioana județului este formația din Dobrosloveni, care va reprezenta Oltul în faza regională a acestui concurs. Festivitatea de premiere a fost oficiată de către președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, care le-a oferit micuților jucători marele trofeu, diplome, medalii și echipament sportiv.
18 Mar 2019