Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii slătineni pe podium la Cupa României
04.12.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 102

În ultima competiție de lupte pentru seniori din acest an, Cupa României, luptătorii de la CSM Slatina și-au demonstrat din nou talentul și s-au întors acasă cu rezultate foarte bune. Un argint și trei medalii de bronz au obținut sportivii lui Constantin Scuturiciu în această competiție, în urma căreia o parte din ei au toate șansele să facă parte din lotul național al României.


Sala „Idu” din Mamaia, Constanța a găzduit recent o importantă competiție de lupte destinată seniorilor: Cupa României. Cei mai valoroși sportivi de lupte libere, greco-romane și feminine din toată țara s-au aliniat la startul acestui concurs organizat de Federația Română de Lupte. Printre participanți s-au numărat și luptătorii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina, care au cucerit patru medalii, dintre care una de argint și trei de bronz.
În urma participării la această competiție, slătinenii care au urcat pe podium speră să fie selectați pentru formarea lotului național de seniori.
Dacă luptătorii seniori au încheiat anul competițional, juniorii mai au de trecut un ultim test. Aceștia vor lupta în perioada 14-16 decembrie la Putna, în cadrul Cupei României la lupte libere, greco-romane și feminine.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019