Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tenisul de masă, promovat de campioane
21.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 117

Cei mai buni sportivi ai secției de tenis de masă de la Clubul Sportiv Municipal Slatina au oferit un spectacol de excepție. Adina Diaconu, Irina Ciobanu împreună cu Choi Jeong Min, din Coreea de Sud au susținut mai multe meciuri demonstrative prin care și-au propus să atragă cât mai mulți copii către această ramură sportivă. Tenismenele au evoluat sub atenta îndrumare a antrenorului emerit Petre Arnăutu.


Sala de sport a Liceului cu Program Sportiv din orașul nostru a găzduit ieri, un eveniment important al secției de tenis de masă de la CSM Slatina. A fost o acțiune prin care tenismenii și-au dorit să promoveze acest sport care a adus Slatinei rezultate deosebite.

În cadrul meciurilor demonstrative, principalii actori au fost campioana mondială Adina Diaconu și campioana europeană, Irina Ciobanu.

La acțiunea de ieri a participat și tenismena originară din Coreea de Sud, ce va fi legitimată la clubul slătinean.

Directorul CSM Slatina a felicitat întregul colectiv al secției de tenis de masă, urându-le sportivilor succes pe viitor.

Aceasta a fost o primă acțiune de promovarea a tenisului de masă, organizată de CSM Slatina și Primăria Slatina, urmând ca pe viitor să mai aibă loc astfel de evenimente. 

tenis de masa adina irina arnautu demonstratie
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019