Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptă pentru „Cupa Satelor” la fotbal
21.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 293

Opt echipe de fotbal din mediul rural s-au calificat pentru câștigarea titlului de campioană a județului Olt, la „Cupa Satelor” 2018-2019, competiție organizată cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Crâmpoia, Fălcoiu, Colonești, Dobrosloveni, Băbiciu, Vișina, Traian și Olanu, ultima fiind din județul Vâlcea, sunt formațiile care vor lupta pentru a reprezenta Oltul în această competiție la nivel regional.


În ultimii ani, satul oltenesc s-a dezvoltat mult datorită fondurile europene accesate prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Pe lângă investițiile realizate care aduc un grad de confort locuitorilor din mediul rural, agenția s-a implicat și în promovarea mișcării în rândul tinerilor. Începând din această toamnă, Federația Română de Fotbal în parteneriat cu AFIR a dat startul unei competiții de fotbal dedicată exclusiv copiilor din mediul rural.

„Cupa Satelor” este rezervată copiilor născuți după 1 ianuarie 2006 și are ca scop principal descoperirea unor talente, care vor avea șansa de a se afirma în acest sport. În Olt, la startul acestei competiții au fost 32 de echipe. În urma disputării meciurilor din grupe s-au stabilit formațiile câștigătoare care vor lupta pentru titlul de campioană a județului.

Faza județeană se va încheia în jurul datei de 15 martie 2019. 

cupa satelor copii fotbal AFIR
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019