Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptă pentru „Cupa Satelor” la fotbal
20.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 459

Opt echipe de fotbal din mediul rural s-au calificat pentru câștigarea titlului de campioană a județului Olt, la „Cupa Satelor” 2018-2019, competiție organizată cu sprijinul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Crâmpoia, Fălcoiu, Colonești, Dobrosloveni, Băbiciu, Vișina, Traian și Olanu, ultima fiind din județul Vâlcea, sunt formațiile care vor lupta pentru a reprezenta Oltul în această competiție la nivel regional.


În ultimii ani, satul oltenesc s-a dezvoltat mult datorită fondurile europene accesate prin Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale. Pe lângă investițiile realizate care aduc un grad de confort locuitorilor din mediul rural, agenția s-a implicat și în promovarea mișcării în rândul tinerilor. Începând din această toamnă, Federația Română de Fotbal în parteneriat cu AFIR a dat startul unei competiții de fotbal dedicată exclusiv copiilor din mediul rural.

„Cupa Satelor” este rezervată copiilor născuți după 1 ianuarie 2006 și are ca scop principal descoperirea unor talente, care vor avea șansa de a se afirma în acest sport. În Olt, la startul acestei competiții au fost 32 de echipe. În urma disputării meciurilor din grupe s-au stabilit formațiile câștigătoare care vor lupta pentru titlul de campioană a județului.

Faza județeană se va încheia în jurul datei de 15 martie 2019. 

cupa satelor copii fotbal AFIR
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE