Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, victorie în derby-ul cu Petrolul Potcoava
19.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 166

CSM Slatina și-a trecut în palmares o nouă victorie. În cea de-a XVI-a etapă a Campionatului Județean de Fotbal Olt, echipa lui Bobi Verdeș a câștigat în fața formației Petrolul Potcoava, cu scorul de 2 la 0. Astfel, formația slătineană își păstrează poziția de lider în Liga a IV-a din județul nostru.


CSM Slatina a susținut în acest week-end o nouă confruntare. De această dată, formația lui Verdeș a avut ca adversară o grupare care până la ora jocului a înregistrat doar victorii, Petrolul Potcoava. Însă valoarea jucătorilor slătineni și-a spus cuvântul în acest meci important pentru ambele tabere, gazdele câștigând confruntarea cu scorul de 2 la 0.

Fotbaliștii lui Bobi Verdeș s-au adaptat cu brio condițiilor de joc.

Gabriel Precup și Constantin Radu sunt slătinenii care au marcat în această partidă, aducând victoria echipei lui Verdeș. Până la această dată, CSM Slatina este singura echipă care a obținut victorii pe linie, totalizând 42 de puncte, care mențin echipa în fotoliul de lider. Duminică, 25 noiembrie, formația slătineană va întâlni, în deplasare, Viitorul Grădinile. 

csm slatina fotbal petrolul potcoava
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE