Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina versus HC Zalău
02.11.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 140

Handbalistele de la CSM Slatina vor susține în acest week-end o nouă confruntare în Liga Florilor. Elevele Victorinei Bora le vor avea ca adversare pe sportivele lui Gheorghe Tadici, de la HC Zalău. Va fi un meci dificil de la care suporterii slătineni au mari așteptări. Iar pentru ca echipa să înregistreze un rezultat pozitiv, aceștia și-au propus să fie cel de-al optulea jucător.


O nouă rundă, o nouă confruntare pentru formația CSM Slatina. De această dată în fața unei formații redutabile, cu jucătoare experimentate: HC Zalău. Gruparea Victorinei Bora speră ca la ora meciului să fie în cea mai bună formă pentru a obține cele trei puncte puse în joc.
Gruparea CSM Slatina are mulți susținători. Cu toții au speranțe că echipa lor favorită va obține un rezultat bun în această confruntare care se va disputa duminică, 4 noiembrie, de la ora 11, în sala de sport LPS Slatina.
Slătinenii au transmis handbalistelor de la CSM Slatina mesaje de încurajare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019