Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina: Încă un campion național
30.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 95

Slatina dă încă un campion național la box. La categoria de 40,5 kilograme Paul Tudoroiu, sportivul legitimat la CSM Slatina, a obținut medalia de aur la Finala Campionatului Național de Box pentru cadeți, competiție care s-a desfășurat la Satu Mare. Performanța lui Paul este extrem de apreciată de cei care l-au pregătit, mai ales pentru că tânărul practică acest sport de puțin timp și a participat la doar câteva competiții de asemenea anvergură.


Timp de aproximativ o săptămână, cei mai buni pugiliști din toată țara s-au duelat în cadrul celei mai importante competiții: finala Campionatului Național de Box pentru cadeți. Din Slatina au participat doi sportivi de la Clubul Sportiv Municipal. Și de această dată, elevii antrenorilor Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin s-au întors acasă cu rezultate deosebite. Cea mai onorabilă prestație i-a aparținut sportivului Paul Tudoroiu.
Dacă în primăvară, la Cupa României, Paul a obținut locul trei, de data acesta, la Campionatul Național de box pentru cadeți, munca, determinarea și ambiția au dat roade.
De-a lungul timpului, Paul a practicat mai multe sporturi în care și-a încercat aptitudinile, însă boxul a rămas în topul preferințelor. Pe viitor, slătineanul și-a propus să urce pe podium la competițiile de nivel național și internațional.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019