Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina: Încă un campion național
29.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 203

Slatina dă încă un campion național la box. La categoria de 40,5 kilograme Paul Tudoroiu, sportivul legitimat la CSM Slatina, a obținut medalia de aur la Finala Campionatului Național de Box pentru cadeți, competiție care s-a desfășurat la Satu Mare. Performanța lui Paul este extrem de apreciată de cei care l-au pregătit, mai ales pentru că tânărul practică acest sport de puțin timp și a participat la doar câteva competiții de asemenea anvergură.


Timp de aproximativ o săptămână, cei mai buni pugiliști din toată țara s-au duelat în cadrul celei mai importante competiții: finala Campionatului Național de Box pentru cadeți. Din Slatina au participat doi sportivi de la Clubul Sportiv Municipal. Și de această dată, elevii antrenorilor Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin s-au întors acasă cu rezultate deosebite. Cea mai onorabilă prestație i-a aparținut sportivului Paul Tudoroiu.
Dacă în primăvară, la Cupa României, Paul a obținut locul trei, de data acesta, la Campionatul Național de box pentru cadeți, munca, determinarea și ambiția au dat roade.
De-a lungul timpului, Paul a practicat mai multe sporturi în care și-a încercat aptitudinile, însă boxul a rămas în topul preferințelor. Pe viitor, slătineanul și-a propus să urce pe podium la competițiile de nivel național și internațional.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE