Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un slătinean, campion național la box
29.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 105

Ionuț Cotescu, pugilistul legitimat la Clubul ACS Box Vasile Gălbenușe a reușit să obțină prima medalie strălucitoare din cariera sa de sportiv. Finala Campionatului Național de Box pentru cadeți de la Satu Mare i-a adus slătineanului titlul de campion național la categoria 80 de kilograme.


A intrat pentru prima oară într-o sală de box în urmă cu doar opt luni, când a ales să facă parte din Clubul ACS Box Vasile Gălbenușe. De atunci, șase zile pe săptămână, câte două ore pe zi, a luat parte la antrenamentele severe coordonate de Vasile Gălbenușe. Vorbim despre pugilistul Ionuț Cotescu, care a obținut, zilele trecute, primul rezultat din cariera sa de sportiv. Slătineanul a participat la cea mai importantă competiție de box dedicată copiilor cu vârsta de 13 și 14 ani: finala Campionatului Național de Box pentru cadeți. Competiția la care s-au prezentat aproximativ 200 de pugiliști, reprezentând peste 50 de cluburi și asociații sportive din întreaga țară, s-a desfășurat în perioada 22-27 octombrie, la Satu Mare.
Chiar dacă pe ringul de box a avut ca adversari sportivi redutabili, Ionuț a reușit să obțină primul titlu de campion național.
Pentru sportivul slătinean urmează o binemeritată vacanță, pentru ca apoi să-și reia antrenamentele pentru participarea la competițiile care vor fi prinse în calendarul Federației Române de Box de anul viitor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE