Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Un slătinean, campion național la box
29.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 125

Ionuț Cotescu, pugilistul legitimat la Clubul ACS Box Vasile Gălbenușe a reușit să obțină prima medalie strălucitoare din cariera sa de sportiv. Finala Campionatului Național de Box pentru cadeți de la Satu Mare i-a adus slătineanului titlul de campion național la categoria 80 de kilograme.


A intrat pentru prima oară într-o sală de box în urmă cu doar opt luni, când a ales să facă parte din Clubul ACS Box Vasile Gălbenușe. De atunci, șase zile pe săptămână, câte două ore pe zi, a luat parte la antrenamentele severe coordonate de Vasile Gălbenușe. Vorbim despre pugilistul Ionuț Cotescu, care a obținut, zilele trecute, primul rezultat din cariera sa de sportiv. Slătineanul a participat la cea mai importantă competiție de box dedicată copiilor cu vârsta de 13 și 14 ani: finala Campionatului Național de Box pentru cadeți. Competiția la care s-au prezentat aproximativ 200 de pugiliști, reprezentând peste 50 de cluburi și asociații sportive din întreaga țară, s-a desfășurat în perioada 22-27 octombrie, la Satu Mare.
Chiar dacă pe ringul de box a avut ca adversari sportivi redutabili, Ionuț a reușit să obțină primul titlu de campion național.
Pentru sportivul slătinean urmează o binemeritată vacanță, pentru ca apoi să-și reia antrenamentele pentru participarea la competițiile care vor fi prinse în calendarul Federației Române de Box de anul viitor.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019