Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: CSM Slatina, victorie cu Oltețul
29.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 120

Fotbaliștii de la CSM Slatina au reușit să se impună cu scorul de 3 la 0, în acest week-end, pe teren propriu, în fata formației Oltețul Osica. Gabriel Precup, Valeriu Preda și Andrei Bărbuți sunt sportivii care au marcat în poarta echipei oaspete, aducând încă o victorie în tabăra slătineană.


Astfel, CSM Slatina își menține poziția de lider a clasamentului, totalizând 33 de puncte în Campionatul Județean de Fotbal Olt. În etapa XIII-a, gruparea lui Bobi Vedeș va avea ca adversară, în deplasare, formația Recolta Stoicănești. Meciul se va disputa duminică, 4 noiembrie, de la ora 11.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019