Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aur olimpic pentru un slătinean, la Invictus
26.10.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 148

Slătineanul Eugen Pătru a cucerit, astăzi, medalia de aur în proba individuală de tir cu arcul olimpic la Jocurile Invictus, competiție aflată în desfășurare în orașul australian Sydney.


La Jocurile Paralimpice Invictus concurează anul acesta 500 de militari răniți pe front. La Sydney, delegația tricoloră este formată din 15 competitori, din lotul României făcând parte și un slătinean. Militarul a reușit vineri să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în proba individuală de tir cu arcul.
EUGEN PĂTRU, FELICITAT DE ARMATA ROMÂNĂ
„Medalie de aur la tir cu arcul olimpic pentru Eugen Pătru, la Jocurile Invictus de la Sydney. Eugen şi-a dorit enorm să dovedească că este un militar care-şi iubeşte ţara dar şi un bun sportiv. Munca depusă până acum a dat roade, clasându-se primul la tir cu arcul olimpic, între zeci de sportivi, din 18 naţiuni. Bravo, Eugen! Militarul a fost rănit în 2014, în Afganistan, pe timpul executării unei misiuni de patrulare. În incident şi-a pierdut muşchii de la ambele gambe şi s-a ales cu paralizie completă la nervul sciatic”, se arată pe pagina de Facebook a Armatei Române.
Caporalul Eugen Pătru s-a născut în anul 1989 la Slatina, iar acum este încadrat la Centrul 84 Mentenanță București. În 2018, militarul a fost desemnat de Primăria Slatina cetățean de onoare al municipiului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE