Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cadou de suflet pentru Ionuț Nămoianu
11.10.2018
Autor articol: Simona Vârban
Vizualizari: 142

Momente impresionante pe stadionul sintetic municipal din Slatina. Ionuț Nămoianu, un fost fotbalist care a rămas în scaun cu rotile în urma unui accident, a primit din partea reprezentanților Clubului Sportiv Municipal echipamentul oficial al grupării fotbalistice slătinene. Ionuț este un suporter înfocat al formației lui Bobi Verdeș și este alături de echipa sa favorită la toate meciurile disputate acasă.


Era un fotbalist care promitea, dar viața sa a luat o altă întorsătură. În 2009 a fost implicat într-un accident rutier grav, în urma căruia a rămas în scaun cu rotile. Ionuț Nămoianu, din Băbiciu, căci despre el este vorba, a avut astăzi o zi plină cu surprize. Invitat de conducerea CSM Slatina pe stadionul din oraș, Ionuț, fan al grupării slătinene, a primit un echipament sportiv cu însemnele clubului.

După ce i-au înmânat cadoul, jucătorii slătineni i-au mulțumit lui Ionuț că le este alături, în ciuda faptului că se deplasează atât de greu.
Gestul făcut de lotul slătinean l-a emoționat pe tânărul suporter.
Ionuț Nămoianu a jucat la juniori la echipe din Caracal și Craiova, iar la seniori la formația Știința Dăneasa.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018