Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Explozie de energie la TTW Sports Club
08.10.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 1125

Pasionații de fitness au avut parte sâmbătă de un eveniment de lux, organizat de clubul TTW Sports din Slatina. Un concept nou de fitness a fost prezentat în cadrul unui Masterclass fenomenal, alături de un invitat extraordinar: Adrian Borozan, unul dintre cei mai populari instructori din țară, recunoscut pentru numărul record de participanți la clasele sale.


Adrian predă clase explozive de Khai Bo și Bag Box la cluburi cunoscute din țară, unde participanții trebuie să se programeze cu o săptămână înainte pentru a prinde loc la antrenamente.
Cei de la TTW Sports Club au dorit să fie primii care introduc acest nou concept de fitness, iar clienții lor au profitat de ocazia de a lucra împreună cu unul dintre cei mai populari traineri din țară.
Antrenamentul Khai Bo este o combinație de exerciții inspirate din artele marțiale, box și kickbox, care se realizează pe muzică alertă de club. O sesiune de antrenament durează până la 55 de minute. Khai Bo are avantajul că îți lucrează în ritm alert toate grupele de mușchi, în timp ce se pot arde în jur de 500-600 de calorii.
TTW Sports Club este unul dintre cele mai mari centre de sport din judetul Olt. Peste 7.000 de persoane au trecut pragul acestuia de-a lungul timpului, iar numărul celor care decid să înceapă să facă mișcare este în creștere. E timpul să profiți și tu acum de oferta toamnei.
Odată ce ai devenit membru TTW Sports, ai acces nelimitat la programe și concepte exclusive de antrenamente, create de experții clubului. Ei te vor ajuta să te antrenezi corect, să îți remodelezi corpul așa cum vrei și să adopți un stil de viață sănătos.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE