Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, în căutare de talente
05.10.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 352

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina sunt în căutare de copii pasionați de fotbal. Doritorii se pot înscrie pentru a face parte din acest proiect în zilele de luni și miercuri, la Școala Gimnazială „George Poboran” și în zilele de marți și joi, la Colegiul Național „Ion Minulescu”. Atât echipamentele cât și cheltuielile cu participarea la competițiile în care vor fi angrenați vor fi suportate integral de conducerea clubului slătinean.


Fotbalul are viitor la Slatina. Municipalitatea investește în copii talentați, punând la dispoziția acestora un nou centru de copii și juniori, unde își pot forma o bază solidă a celui mai iubit sport. Pentru cei mai mari, startul înscrierilor s-a dat încă din vară.
Începând cu prima zi de toamnă, reprezentanții Clubului Sportiv Municipal au început o nouă campanie de selecție, de această dată pentru grupele de copii Under 7-Under 10. Cei care vor să se înscrie sunt așteptați în zilele de luni și miercuri, de la ora 14.00, la Școala George Poboran, sau marțea și joia de la ora 16.00, la Colegiul „Ion Minulescu”. Cei care doresc să facă parte din acest nou proiect trebuie să știe că totul este gratuit.
Antrenorii centrului de copii și juniori sunt sportivi cu experiență, cu licență UEFA. Marius Popa, Cristian Stănculețu și Iulian Mitrache îi vor ajuta pe micuții fotbaliști să deprindă tainele sportului rege.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE