Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
10 ani de Inter Campus România-Slatina
30.09.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1561

S-a dat startul celei de-a zecea stagiuni a proiectului social Inter Campus România-Slatina, proiect care are ca scop integrarea în societate, prin sport, a copiilor defavorizați. Micuții, atât fete, cât și băieți care au ales să facă parte din această mare familie, au marcat acest eveniment vineri prin meciuri demonstrative.


O zi cu emoții de ambele tabere, atât pentru beneficiari, cât și pentru coordonatorii proiectului Inter Campus România Slatina. A fost prima zi din cel de-al zecelea sezon al proiectului dedicat copiilor care provin din medii sociale defavorizate. Evenimentul s-a desfășurat pe terenul de fotbal numărul trei din cadrul Stadionului „1 Mai” din Slatina.
Cei 90 de copii, cu vârsta cuprinsă între 6 și 14 ani, înscriși în Inter Campus România Slatina sunt extrem de încântați că pot face parte din acest proiect.
Inter Campus România Slatina este un proiect social, non-profit, finanțat în întregime de Pirelli Tyres România, în colaborare cu organizația Comunita Nuova Onlus și Inter Futura.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olimpicii Oltului, la Olimpiada Națională de Română

Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română pentru elevii de gimnaziu se va desfășura, în această săptămână la Slatina. Județul Olt va fi reprezentat de 12 elevi din unități de învățământ din Slatina, Caracal, Corabia și Drăgănești-Olt. Emoțiile sunt mari, iar așteptările pe măsură. Pentru copii, organizarea olimpiadei la Slatina este un avantaj psihic, chiar dacă mulți dintre ei și-ar fi dorit să exploreze obiectivele turistice din celelalte județe ale României.
16 Apr 2024