Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, un punct prețios în Liga Florilor
16.09.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 174

Un egal cât o victorie, după un meci de infarct, pentru echipa de handbal CSM Slatina în etapa a treia a Ligii Florilor. În fața propriilor suporteri, elevele Victorinei Bora au reușit să creeze probleme handbalistelor de la Corona Brașov, formație cu pretenții în Liga Națională.


Un meci încrâncenat în care, deși pleca din start cu șansa a doua, CSM Slatina s-a luptat de la egal la egal cu mult mai titrata formație din Brașov, Corona. Jucătoarele pregătite de Victorina Bora, în afara unor greșeli tehnice, au evoluat foarte bine din punct de vedere tactic, de multe ori dominându-și clar adversarele. CSM Slatina putea câștiga jocul în ultimele 60 de secunde, dar Raluca Dăscălete a ratat o aruncare de la 7 metri, după care oaspetele au egalat. CSM Slatina termină cu scorul 24-24 cu Corona Brașov și obține un punct extrem de valoros în clasament.
Antrenorul principal al Coronei a declarat că nu poate accepta ca o echipă pe care o antrenează să facă atât de multe greşeli şi să aibă o atitudine ca cea din meciul cu CSM Slatina.
După trei etape, CSM Slatina are în palmares o victorie, o înfrângere și un egal, rezultate ce situează echipa pe locul 9 în clasamentul Ligii Naționale. Meciul dintre slătinence și Corona Brașov va fi difuzat în această seară pe Olt Tv, de la ora 21.30.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE