Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSM Slatina, mai departe în Cupa României. 2-0 cu FC Argeș!
12.09.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 838

Surpriză de proporții în Cupa României! CSM Slatina, singura echipă de Liga a IV-a care a rămas în cursă, reușește să învingă formația de Liga a II-a, FC Argeș.


În fața propriilor suporteri, slătinenii au făcut un meci senzațional, înscriind de două ori în poarta adversarilor. Primul gol a fost realizat de Grigore Ceapă, în minutul 36, în urma unei lovituri de la 11 metri. În minutul 63, Radu Constantin a consolidat avantajul echipei slătinene pe tabela de marcaj. Meciul va fi difuzat joi, pe Olt Tv, de la ora 21.20.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019