Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbal: CSM Slatina, meci cu FC Argeș în Cupa României
11.09.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 673

Meci important pentru fotbaliștii de la CSM Slatina. Miercuri, elevii antrenorului Bobi Verdeș fac un pas în Cupa României, înfruntând o echipă de Liga a II-a. FC Argeș este adversara grupării slătinene, iar partida se va desfășura pe stadionul „1 Mai”, cu începere de la ora 16.30.


CSM Slatina este singura echipă de Liga a IV-a care a rămas în cursa pentru Cupa României. Slătinenii întâlnesc pe teren propriu pe cei de la FC Argeș, formație care evoluează în Liga a II-a și este antrenată de fostul jucător al naționalei de fotbal, Emil Săndoi. Prezenți în emisiunea „Stadion”, moderată la Olt Tv de Cristian Bughea, jucătorii Gabriel Precup și Grigore Ceapă au declarat că se vor bucura de acest meci și vor încerca să îl și câștige.

CSM Slatina a trecut în primul tur al Cupei României de Cozia Călimănești, formație de Liga a IV-a, în turul II de FC Universitatea Craiova 1948, din Liga a III-a, iar în turul III a învins la loviturile de departajare pe CSO Filiaşi, tot din Liga a III-a. La meciul cu FC Argeș fotbaliștii slătineni speră să fie susținuți de cât mai mulți suporteri.
Partida dintre CSM Slatina și FC Argeș se va disputa miercuri, 12 septembrie, cu începere de la ora 16.30, pe Stadionul „1 Mai”. Meciul va fi înregistrat și va fi difuzat pe Olt Tv joi, 13 septembrie, de la ora 21.30.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019