Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Cupa 13 Septembrie”, câștigată de Iulian Dozescu
07.09.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 280

Colegul nostru, Iulian Dozescu, și pompierii de la ISU Olt s-au întrecut ieri, în cadrul competiției „Cupa 13 Septembrie”. organizată cu ocazia „Zilei Pompierilor din România”. Dozi mânuiește racheta de tenis și camera de filmat cu același talent, așa că a reușit să se claseze pe primul loc atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu.


Baza sportivă de tenis de câmp din Caracal a fost joi gazda unui evenimentului sportiv - „Cupa 13 Septembrie”, competiție organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt.
Colegul nostru Iulian Dozescu, un iubitor al sportului alb, a avut o prestație excelentă, reușind să termine competiția pe primul loc, la cele două probe al concursului. La proba de simplu au mai urcat pe podium Dorel Viișoreanu și Costinel Feraru.
Asociația Sportivă „Pompierul” Olt desfășoară o bogată activitate, organizând competiții de minifotbal, pescuit, șah, volei, tenis de masă și skanderbeg. „Cupa 13 septembrie” la tenis de câmp revine după o pauză de trei ani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018