Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Cupa 13 Septembrie”, câștigată de Iulian Dozescu
07.09.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 295

Colegul nostru, Iulian Dozescu, și pompierii de la ISU Olt s-au întrecut ieri, în cadrul competiției „Cupa 13 Septembrie”. organizată cu ocazia „Zilei Pompierilor din România”. Dozi mânuiește racheta de tenis și camera de filmat cu același talent, așa că a reușit să se claseze pe primul loc atât în proba de simplu, cât și în cea de dublu.


Baza sportivă de tenis de câmp din Caracal a fost joi gazda unui evenimentului sportiv - „Cupa 13 Septembrie”, competiție organizată de Inspectoratul pentru Situații de Urgență Olt și Asociația Sportivă „Pompierul” Olt.
Colegul nostru Iulian Dozescu, un iubitor al sportului alb, a avut o prestație excelentă, reușind să termine competiția pe primul loc, la cele două probe al concursului. La proba de simplu au mai urcat pe podium Dorel Viișoreanu și Costinel Feraru.
Asociația Sportivă „Pompierul” Olt desfășoară o bogată activitate, organizând competiții de minifotbal, pescuit, șah, volei, tenis de masă și skanderbeg. „Cupa 13 septembrie” la tenis de câmp revine după o pauză de trei ani.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019