Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinencele atacă în forță Baby Handball
06.09.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 724

Emoții pentru micuțele handbalistele legitimate la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Începând de mâine și până duminică, elevele Iuliei Păsărică și Cristinei Cojocaru vor lua parte la prima ediție a Festivalul Național de Baby Handball. Obiectivul propus pentru acest concurs: obținerea unui loc cât mai bun în clasamentul general.


 O nouă competiție de handbal va debuta mâine la București. Festivalul Național de Baby Handball, organizat de Federația Română de Handbal, este dedicat copiilor născuți în 2009 și mai mici. Sub îndrumarea antrenoarelor Iulia Păsărică și Cristina Cojocaru, compusă din sportive care practică doar de câteva luni acest sport, CSM Slatina se numără printre echipele participante.
Deși au vârste destul de fragede, slătinencele și-au însușit foarte bine regulile jocului. Pentru prima lor participare la o competiție de mare anvergură, handbalistele au plecat cu un singur gând: acela de a câștiga.
Festivalul Național de Baby Handball se va încheia duminică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018