Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slătinencele atacă în forță Baby Handball
06.09.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 762

Emoții pentru micuțele handbalistele legitimate la Clubul Sportiv Municipal Slatina. Începând de mâine și până duminică, elevele Iuliei Păsărică și Cristinei Cojocaru vor lua parte la prima ediție a Festivalul Național de Baby Handball. Obiectivul propus pentru acest concurs: obținerea unui loc cât mai bun în clasamentul general.


 O nouă competiție de handbal va debuta mâine la București. Festivalul Național de Baby Handball, organizat de Federația Română de Handbal, este dedicat copiilor născuți în 2009 și mai mici. Sub îndrumarea antrenoarelor Iulia Păsărică și Cristina Cojocaru, compusă din sportive care practică doar de câteva luni acest sport, CSM Slatina se numără printre echipele participante.
Deși au vârste destul de fragede, slătinencele și-au însușit foarte bine regulile jocului. Pentru prima lor participare la o competiție de mare anvergură, handbalistele au plecat cu un singur gând: acela de a câștiga.
Festivalul Național de Baby Handball se va încheia duminică.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Laser performant pentru Urologie

Echipamente medicale moderne, printre care și un laser de ultimă generație pentru Secția Urologie, vor fi cumpărate, anul acesta, de Spitalul Județean de Urgență Slatina. Cinci milioane de lei a alocat Consiliul Județean Olt pentru continuarea dotării cu aparatură, astfel încât pacienții cu probleme mai grave în sfera Urologiei să fie tratați la Slatina, în loc să fie trimiși la alte unități medicale din țară. Cu aceste dotări, spitalul slătinean va face concurență centrelor universitare din țară.
16 Apr 2019