Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Abonamente pentru Liga Națională
03.08.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 182

Săptămâna viitoare, reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina vor pune în vânzare 100 de abonamente pentru meciurile de handbal de acasă, din acest campionat al Ligii Naționale. Posesorii abonamentelor din sezonul trecut sunt așteptați în zilele de 7 și 8 august, la sediul clubului din strada Sfântul Constantin Brâncoveanu, între orele 8 și 16, pentru reînnoirea abonamentelor.


 Restul abonamentelor vor fi puse în vânzare joi, 9 august, la casieria Companiei de Apă Olt din bulevardul A.I. Cuza și casieria Bazinului de înot, începând cu ora 10. Prețul unui abonament este de 100 de lei, iar pentru achiziționare, cât și pentru prelungire, este necesară cartea de identitate. O persoană poate achiziționa maximum două abonamente. Și în acest an, echipa Victorinei Bora va susține meciurile de pe teren propriu în sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019