Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Dorobanțu și Udriște luptă contra rușilor
03.08.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1438

Doi luptători legitimați la Clubul ACS Falk Slatina vor reprezenta România la un Turneu Internațional Liga Campionilor „Hand To Hand Fighting”. Mihai Dorobanțu și Eduard Udriște vor intra pe salteaua de concurs cu un singur gând: acela de a câștiga meciurile împotriva luptătorilor ruși.


 Peste doar o săptămână, cei mai buni luptători români vor participa la un important concurs organizat de Federația Română de specialitate. Sportivi din loturile României și Rusiei se vor duela în prima ediție a Turneului Internațional Liga Campionilor „Hand To Hand Fighting” care se va desfășura la Mamaia. Slatina va fi reprezentată de doi sportivi antrenați de Iulian Mirică, de la Clubul ACS Falk Slatina.
Antrenorul slătinean speră ca elevii săi să confirme din nou, având în vedere performanțele obținute de-a lungul timpului în acest sport.
Antrenamentele severe și ambiția sunt atuurile sportivului Eduard Udriște pentru adăugarea în palmares a unei noi victorii.
Hand To Hand Fighting este o disciplină de arte marțiale care combină procedee și stiluri de luptă din mai multe sporturi full-contact, box, judo, sambo sau diverse arte marțiale.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE