Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
TTW Sports Club, mai mult decât o sală de fitness
01.08.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 514

Astăzi te provocăm să descoperi că mersul la sală poate fi o activitate extrem de plăcută și chiar distractivă, iar noi îți recomandăm cel mai bun loc din oraș. De la cele mai eficiente la cele mai populare clase, în permanență îmbunătățite și inspirate după metode internaționale de predare și antrenament, TTW Sports Club are cel mai variat și modern portofoliu în materie de servicii și facilități de fitness din Slatina.


 Reducerea grăsimii corporale, gestionarea kilogramelor în plus, modelarea corporală și tonifierea pot fi realizate cu ajutorul unui antrenor personal calificat. Tot el te poate ajuta să îți stabilești obiective realiste, strategii sigure, oferindu-ți totodată încurajarea de care ai nevoie. Un antrenor personal îți va monitoriza progresul și va interveni constant asupra programului tău.
Instructorii au rolul de a motiva și de a îndrepta clienții către cel mai important obiectiv, acela de a fi în cea mai bună formă fizică.
TTW Sports Club ne prezintă campioni, care indiferent de programul zilnic aglomerat, au ales să pună sănătatea lor fizică în topul priorităților activităților zilnice. Astăzi avem ca exemplu, o tânără care, prin activitățile ei, ne demonstrează că atunci când ai o motivație suficient de mare, poți obtine rezultate pe toate planurile, indiferent de vârstă. Ingrid Maria Bărbuceanu are 17 ani și este Președinte al Consiliului Școlar al Elevilor din CN Radu Greceanu.
Dacă te-ai hotărât și tu să începi să faci sport, trebuie să știi că, în această perioadă, la TTW Sports Club sunt reduceri atractive la abonamente. Mai multe detalii poți afla sunând la telefonul 0371. 42.64.41 sau accesând site-ul www.ttwsports.ro.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE