Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Merg mai departe în Cupa României
02.08.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 199

Primul tur al Cupei României a fost trecut cu brio de echipa de fotbal CSM Slatina. Gruparea coordonată de Bobi Verdeș s-a impus cu scorul de 3 la 2 în fața formației vâlcene Cozia Călimănești. Astfel, slătinenii sunt cei care, peste două săptămâni, se vor duela în turul doi al acestei competiții.


 Sportul rege este iubit de mulți dintre slătineni. În ciuda vremii ploioase, câteva sute de spectatori au fost prezenți, ieri după-amiază, în tribunele Stadionului „1 Mai” pentru a-și susține echipa favorită. A fost primul meci oficial din acest sezon competițional și prima victorie pentru jucătorii olteni. CSM Slatina a susținut primul tur al Cupei României în compania grupării Cozia Călimănești, formație pe care antrenorul Bobi Verdeș o cunoaște foarte bine. Slătinenii s-au aflat la conducere pe tot parcursul meciului, iar la finalul celor 90 de minute tabela de marcaj a indicat scorul de 3 la 2 pentru echipa gazdă.

Primul gol a fost marcat de nou venitul Grigore Ceapă, care în sezonul trecut a activat în echipa adversă.
Peste două săptămâni, CSM Slatina va disputa turul doi al Cupei României. Până atunci, echipa lui Bobi Verdeș va susține mai multe meciuri de verificare în compania unor formații bine cotate din țară.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE