Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
La mulți ani, Petre Arnăutu!
02.08.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 2211

Astăzi este o zi mare pentru sportul slătinean, în special pentru tenisul de masă. Petre Arnăutu, descoperitorul și șlefuitorul de talente care a reușit să aducă României numeroase titluri de campioni și trofee la cele mai importante competiții de peste hotare împlinește astăzi 62 de ani. Faimosul antrenor privește cu speranță către viitor și este pregătit să îndrume noi și noi generații.


 A obținut cu sportivii pe care i-a pregătit în cei peste 40 de ani de antrenorat sute de medalii și zeci de titluri de campioni europeni și mondiali. Antrenează cei mai buni jucători de tenis de masă și este slătinean. Vorbim despre Petre Arnăutu, antrenorul care a dus numele țării peste hotare. Pentru rezultatele deosebite pe care le-a obținut de-a lungul timpului, Petre Arnăutu este primul oltean care a primit Premiul Mentor pentru Excelență în Educație.
A participat la două ediții ale Jocurilor Olimpice de Tineret, anul acesta fiind a treia, la șapte ediții de nivel mondial, zeci de ediții de nivel european. Sunt cele mai importante competiții la care tenismenii coordonați de Petre Arnăutu s-au clasat pe locuri fruntașe. De-a lungul carierei au fost câțiva sportivi care ocupă un loc special în sufletul profesorului slătinean.
De-a lungul timpului, Arnăutu a fost ofertat de mai multe cluburi de peste hotare, însă slătineanul a refuzat categoric toate oportunitățile.
Asaltat cu telefoane și mesaje cu cele mai sincere urări de bine. Așa și-a început această zi, antrenorul emerit Petre Arnăutu. La ceas aniversar, i-au fost aproape toți cei dragi sufletului.
La mulți ani încununați cu succes, Petre Arnăutu!

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE