Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CSS Caracal, 40 de ani de activitate sportivă
01.08.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 137

Atletism, fotbal, handbal și kaiac canoe sunt secțiile sportive ale Clubului Sportiv Școlar Caracal, care de-a lungul timpului au dus numele țării noastre peste hotare. Peste 40 de ani de activitate sportivă și numeroase rezultate de excepție au fost obținute de sportivii caracaleni. Bronz european la proba de kaiac 4x100 de metri este cea mai recentă medalie obținută de clubul din Caracal.


 Un club mic, cu doar nouă cadre didactice, aproximativ 500 de copii. Este vorba despre Clubul Sportiv Școlar din Caracal care s-a înființat în 1977. Astăzi mai funcționează patru ramuri sportive, care aduc orașului rezultate excepționale la competiții.
În acest an, secția de kaiac canoe a dat naționalei un sportiv de excepție, Răzvan Bățăgui.
Un sport din ce în ce mai iubit de caracaleni este handbalul. Profesoara Claudia Olteanu reușește an de an să atragă copii către această disciplină. În 2015 și 2016 lotul de junioare din Caracal și-a adjudecat titlul de campioană națională. Claudia Olteanu se află la conducerea clubului de mai bine de zece ani. Cum vede acest club peste câțiva ani?
Dinel Stemate, Cornel Popescu și Marian Stănescu Chirilă sunt doar câțiva sportivi caracaleni care în anii ’80 au participat la campionate internaționale și au dus numele țării noastre pe cele mai înalte trepte ale podiumului.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018