Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atleții slătineni, aur și argint naționale
30.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 491

Atleții legitimați la Clubul Sportiv Municipal Slatina s-au remarcat din nou la cea mai importantă competiție din România. Campionatul Național de Atletism pentru tineret și seniori a adus slătinenilor două medalii de aur, la probele de 100 și 200 metri, câștigate prin Andrei Neagoe, și o medalie de argint în proba de ștafetă 4x100 metri, împreună cu Daniel Neagoe, Cosmin Dincă și Marius Șerban.


 Recent, Stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit o nouă ediție a Campionatului Național de Atletism. Aproximativ 400 de atleți, reprezentând 100 de cluburi din toată țara, s-au aliniat la startul acestei competiții. Slatina a fost reprezentată de sportivii antrenați de Dan Bărbuți, care au reușit să își adauge în palmares trei medalii. Andrei Neagoe și-a adjudecat în acest an titlul de campion național în proba de 100 și 200 de metri și titlul de vicecampion național la proba de ștafetă, împreună cu Daniel Budin, Cosmin Dincă și Marius Șerban.
Pe lângă proba de ștafetă, Daniel Budin a mai concurat și la proba de 100 de metri.
Atleții slătineni au intrat într-o binemeritată vacanță, mai puțin Andrei Neagoe, care este convocat în lotul național de atletism și va participa în perioada 5-12 august la Campionatul European de Atletism din Germania.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Oltul sub zăpadă

Zeci de utilaje de la Secția Drumuri Naționale, dar și din cadrul Consiliului Județean, acționează încontinuu, pentru deszăpezire, pe drumurile naționale și județene din Olt. În total, au fost împrăștiate peste 2.500 de tone de material antiderapant, încă de vineri, iar până în prezent nu au existat drumuri închise. O ambulanță a ajuns cu greu la o intervenție, din cauza zăpezii, iar la Pleșoiu un autocar cu 29 de pasageri s-a răsturnat.
17 Dec 2018