Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vor să fie campioane europene
12.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 40

Slătinencele Ana Barbu și Andreea Hudușan, componente ale lotului național de tenis de masă, vor participa împreună cu echipa la cea mai importantă competiție găzduită de țara noastră. Echipa tricoloră antrenată de Petre Arnăutu și Felicia Coneschi și-a propus ca la Campionatul European de Tenis de Masă de la Cluj Napoca să urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului.


Sala Polivalentă din Cluj-Napoca va găzdui timp de zece zile cea mai mare competiție europeană organizată în România după 59 de ani. Cei mai buni tenismeni din aproximativ 50 de țări și-au anunțat participarea la Campionatul European de Tenis de Masă pentru juniori și cadeți. La feminin, juniori, din echipa care va lupta în tricoul României fac parte și două sportive de la CSS și CSM Slatina.
În această perioadă, lotul tricolor format din Ana Barbu, Andreea Hudușan, Andreea Dragoman, Elena Oprea, Tania Plăian și Luiza Popescu se află într-un stagiu centralizat de pregătire. Antrenorii slătineni Petre Arnăutu și Felicia Coneschi au mari așteptări de la elevele lor.
În urma tragerii la sorți, România întâlnește la acest campionat echipele din Franța, Germania și Spania, la feminin, iar, la masculin, Polonia, Slovacia și Turcia. Campionatul European de Tenis de Masă de la Cluj-Napoca se va desfășura în perioada 15-24 iulie.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE