Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Proiecte sportive, finanțate de DJTS Olt
11.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 89

Veste bună pentru structurile sportive oltene care au secții afiliate la federațiile sportive naționale. Direcția Județeană pentru Tineret și Sport Olt oferă fonduri financiare pentru proiecte care au drept scop susținerea activităților sportive și implicarea cât mai multor persoane în practicarea regulată a sportului. Bugetul alocat pentru 2018 este de 63.000 de lei.


DJTS Olt lansează concursul local de proiecte din cadrul Programului Național „România în mișcare” 2018, subprogramul P5-1 „Finanțarea nerambursabilă a structurilor sportive”. Pentru a fi eligibili, beneficiarii au de îndeplinit câteva condiții.
Proiectele pentru care se solicită finanțare se vor desfășura în perioada 24 septembrie - 3 decembrie 2018. Suma maximă oferită pentru un proiect este de 9.000 de lei.
Persoanele interesate pot depune dosarele de concurs în perioada 16 iulie-16 august, prin poștă sau la sediul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Olt din Slatina. Detalii suplimentare referitoare la concurs, inclusiv metodologia, se pot obține de pe site-ul www.djtsolt.ro.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018