Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Box: Adrian Ciobanu, aur la Cupa României
11.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 142

Un nou rezultat excepțional pentru boxul slătinean, de această dată prin pugilistul Adrian Ciobanu. Sportivul antrenat de Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin a obținut medalia de aur la Cupa României de box pentru tineret, care s-a desfășurat în acest an la Sighișoara.


 În perioada 2 - 7 iulie, Sala sporturilor „Radu Voina” din Sighișoara a găzduit în premieră „Cupa României de box pentru tineret”. O sută de pugiliști au luptat la zece categorii de greutate. Secția de box a Clubului Sportiv Municipal Slatina, condusă de Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, a fost prezentă la eveniment cu sportivul Adrian Ciobanu.
Tânărul sportiv, care a pășit în sala de box acum patru ani, a reușit să se întoarcă de fiecare dată de la competiții cu rezultate bune. De această dată, ambiția și dăruirea pentru culorile clubului l-au clasat pe slătinean pe prima treaptă a podiumului.
Pugilistul slătinean se antrenează acum pentru Campionatul Național de box, care va avea loc în luna august. Medalia de aur este obiectivul pe care dorește să-l atingă în cadrul acestei competiții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018