Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Box: Adrian Ciobanu, aur la Cupa României
11.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 165

Un nou rezultat excepțional pentru boxul slătinean, de această dată prin pugilistul Adrian Ciobanu. Sportivul antrenat de Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin a obținut medalia de aur la Cupa României de box pentru tineret, care s-a desfășurat în acest an la Sighișoara.


 În perioada 2 - 7 iulie, Sala sporturilor „Radu Voina” din Sighișoara a găzduit în premieră „Cupa României de box pentru tineret”. O sută de pugiliști au luptat la zece categorii de greutate. Secția de box a Clubului Sportiv Municipal Slatina, condusă de Constantin Gălbenușe și Luminița Turcin, a fost prezentă la eveniment cu sportivul Adrian Ciobanu.
Tânărul sportiv, care a pășit în sala de box acum patru ani, a reușit să se întoarcă de fiecare dată de la competiții cu rezultate bune. De această dată, ambiția și dăruirea pentru culorile clubului l-au clasat pe slătinean pe prima treaptă a podiumului.
Pugilistul slătinean se antrenează acum pentru Campionatul Național de box, care va avea loc în luna august. Medalia de aur este obiectivul pe care dorește să-l atingă în cadrul acestei competiții.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE