Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sportul alb cucerește teren la Slatina
09.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 153

Doar o săptămână mai au la dispoziție amatorii de tenis de câmp pentru înscrierea la competiția „Cupa Slatinei”, ediția a XVI-a. Aproximativ 150 de sportivi vor concura pentru premiile puse în joc de organizatori.


 20-22 iulie este perioada când Slatina va găzdui o nouă competiție din circuitul național Tenis Partener, dedicată sportivilor amatori. Este al doilea eveniment de tenis de câmp din Slatina la care sunt invitați toți iubitorii sportului alb care vor
să-și etaleze talentul și pregătirea.
Toți cei care vor participa la acest eveniment trebuie să știe că au pentru ce lupta. Și de această dată, organizatorii pun la bătaie premii importante.
Peste două luni, Slatina va găzdui o nouă competiție dedicată tenisului de câmp, de această dată de nivel Gold Plus.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018