Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cristian Gălbenușe, cei din ring nu te vor uita!
09.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 213

O nouă gală de box s-a încheiat cu succes la Slatina. Zeci de pugiliști care au în palmares titluri importante au intrat în ring și au luptat în memoria celui care a fost Cristian Gălbenușe, slătineanul care în urmă cu patru ani a fost ucis într-un Pub. Competiția ajunsă la ediția a patra a reprezentat un bun prilej pentru sportivi pentru a-și testa forma în care se află, înaintea competițiilor oficiale.


 În urmă cu patru ani, un individ curma violent viața unui tânăr care s-a aflat într-un moment nepotrivit, la locul nepotrivit. Toată lumea a fost zguduită de tragica întâmplare, care a pus capăt unei vieți tinere și unei cariere sportive, care se anunța de succes. Cristian Gălbenușe este cel care a plecat dintre noi așa de repede și într-un asemenea mod. În amintirea sportivului, familia, prietenii și colegii organizează an de an, în luna iulie, o gală de box.
Ediția a patra a „Memorialului Cristian Gălbenușe” a adunat la start pugiliști din toată țara. Cu toții au vrut să demonstreze că sunt cei mai buni.

Momentul mult așteptat a fost confruntarea dintre vicecampionul european Alexandru Badea și vicecampionul național Nicolae Marinescu.
Toate meciurile disputate au fost fără decizie. La sfârșitul fiecărei partide toți participanții au primit din partea organizatorilor diplome, medalii și tricouri inscripționate cu imaginea pugilistului Cristian Gălbenușe.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenii & Restu’ lumii”, gata de start

Se fac ultimele pregătiri în Slatina, pentru ediția a XXIV-a a Festivalului „Oltenii & Restu’ lumii”, care începe mâine, la ora 11:11. La Podul Olt, locul în care se va instala vama oltenească, s-a lucrat toată ziua la pregătirea spațiilor verzi și la igienizarea zonei. Iar pe Esplanadă se instalează meșterii populari și scena pentru spectacole. Organizatorii promit și anul acesta o ediție de pomină, cu spectacole, bancuri, glume și voie bună, așa cum le place oltenilor.
13 Sep 2018