Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Abonamente pentru suporterii slătineni
06.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 128

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina vor pune în vânzare, în prima jumătate a lunii august, abonamentele pentru sezonul competițional 2018-2019 al Ligii Naționale de Handbal Feminin.


 Conducerea a pregătit o surpriză suporterilor slătineni. O sută de iubitori ai echipei slătinene care vor intra în posesia unui abonament vor participa, în prima etapa de acasă, la o tombolă. Cel mai norocos va câștiga un tricou cu autografele jucătoarelor. Mai multe informații despre preț, data și modul de achiziție al tichetelor de acces le puteți afla în edițiile viitoare ale știrilor Olt tv.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018