Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbal: Abonamente pentru suporterii slătineni
06.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 138

Reprezentanții Clubului Sportiv Municipal Slatina vor pune în vânzare, în prima jumătate a lunii august, abonamentele pentru sezonul competițional 2018-2019 al Ligii Naționale de Handbal Feminin.


 Conducerea a pregătit o surpriză suporterilor slătineni. O sută de iubitori ai echipei slătinene care vor intra în posesia unui abonament vor participa, în prima etapa de acasă, la o tombolă. Cel mai norocos va câștiga un tricou cu autografele jucătoarelor. Mai multe informații despre preț, data și modul de achiziție al tichetelor de acces le puteți afla în edițiile viitoare ale știrilor Olt tv.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018