Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Atleții slătineni, în lotul tricolor
05.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 85

10.33 și 10.67, la proba de 100 de metri, sunt cei mai buni timpi scoși la ultima selecție în vederea stabilirii lotului național de atletism. Baremuri realizate de sportivii secției de atletism de la Clubul Sportiv Municipal Slatina care le asigură prezența la campionatele internaționale de atletism.


 Weekendul trecut, stadionul „Nicolae Dobrin” din Pitești a găzduit o nouă competiție de atletism, la care au luat parte și sportivii de la CSM Slatina. A fost o ultimă selecție înaintea competițiilor care se vor desfășura peste hotare. Și de această dată, sportivii lui Daniel Bărbuți confirmă din nou și își asigură un loc în lotul național.
Tricolorii sunt în această perioadă în pregătiri intense. Peste doar o săptămâna, aceștia vor lua parte la o competiție din Turcia, de unde au speranța că se vor întoarce acasă cu noi medalii.
Imediat după Balcaniada din Turcia, lotul național de atletism va concura la Balcaniada din Bulgaria. Sportivii secției de atletism de la CSM Slatina, Andrei Neagoe și Daniel Budin, au obținut în acest an noi rezultate excepționale. Slătinenii au participat în această primăvară la Grand Prix-ul Greciei. Aici, cel mai bun rezultat a fost înregistrat de Neagoe, care a scos un nou record personal, în urma căruia a cucerit medalia de aur, iar Budin s-a clasat pe locul patru. În proba de ștafetă, cei doi au trecut linia de sosire după reprezentanții Greciei.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Copiii romi, ajutați să își aleagă o meserie

Copiii romilor din Slatina au văzut cum funcționează o mașină de pompieri, o ambulanță, o autospecială de poliție sau un echipaj de jandarmi. Apoi s-au delectat cu o piesă de teatru jucată de actori romi veniți pentru ei de la București. Toate aceste activități au fost organizate vineri seara, în cadrul unei activități derulate de Partida Romilor, în colaborare cu Direcția de Protecție și Asistență Socială Slatina.
16 Iul 2018