Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Sebastian Jecu a câștigat Cupa României
04.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 1270

Slătineanul Sebastian Jecu, care în acest sezon a activat în tricoul celor de la Pro Activ Târgoviște, reușește să-și adauge în palmares un nou rezultat excepțional. Pentru al doilea an consecutiv, echipa dâmbovițeană câștigă marele trofeu „Cupa României” la fotbal tenis.


Perioadă încărcată în cantonamente și meciuri de pregătire pentru echipa în care activează și slătineanul Sebastian Jecu, Pro Activ Târgoviște. Pentru ca să fie în cea mai bună formă la meciurile oficiale, sportivii au susținut un stagiu centralizat de pregătire pe litoral.

Formația compusă din Răzvan Păuna, Sebastian Jecu, Lorin Petrescu și Rareș Gâdiuță reușește să aducă formației Pro Activ Târgoviște al patrulea prestigios trofeu „Cupa României” la fotbal tenis.
Sebastian Jecu este component al lotului național de fotbal tenis și se pregătește acum pentru noi competiții. Cea mai importantă, de la care are mari speranțe pentru adjudecarea unei medalii, este Campionatul Mondial de fotbal tenis din Italia, care se va desfășura în toamna acestui an. La acest sport, echipa României se numără printre formațiile de top din întreaga lume.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE