Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Răzvan Bățăgui, bronz la CE de kaiac-canoe
03.07.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 83

Rezultat excepțional obținut de Răzvan Bățăgui, sportivul secției de kaiac-canoe de la Clubul Sportiv Școlar Caracal, la Campionatul European Under 23 din Italia. Elevul lui Ionel Zdurcea reușește să aducă României medalia de bronz, la proba de kaiac 4 x 1.000 de metri și să pună Oltul pe harta sportului de performanță.


 Clubul Sportiv Școlar Caracal are o puternică secție de kaiac-canoe, care în fiecare an aduce țării noastre rezultate remarcabile. De curând, s-au încheiat întrecerile la kaiac-canoe din cadrul Campionatului European desfășurat în Italia. Lotul român, format din patru sportivi, printre care și caracaleanul antrenat de Ionel Zdurcea, Răzvan Bățăgui.
Răzvan Bățăgui și-a adăugat în palmares o medalie de bronz la această competiție.
Caracaleanul se antrenează acum pentru o nouă competiție de anvergură. La Campionatul Mondial de kaiac-canoe pentru juniori și tineret din Bulgaria, din perioada 26-29 iulie, Răzvan și-a propus să obțină un timp bun care să-l claseze pe podium.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018