Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Stadion”, o nouă emisiune sportivă la Olt Tv
14.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 484

Bucurie mare pentru Cristian Bughea, dar mai ales pentru iubitorii sportului. În curând, pe postul de televiziune Olt Tv va începe o nouă emisiune cu și despre campionii olteni, realizată de cunoscutul jurnalist.


 18 iunie este ziua în care va debuta o nouă serie de emisiuni dedicate sportului. Fotbal, handbal, tenis de masă, karate, box sau atletism sunt disciplinele la care sportivii din Olt au adus rezultate memorabile, ducând numele județului în țară și peste hotare. Veți fi la curent cu tot ce se întâmplă în lumea sportului oltean, urmărind emisiunea „Stadion”, moderată de Cristian Bughea, numai la Olt Tv.
Luni, va fi debutul primei emisiuni, în care Cristian Bughea va avea invitați doi componenți ai echipei de fotbal CSM Slatina.
Așa că, toți cei care doriți să fiți la curent cu informațiile din lumea sportului trebuie să urmăriți emisiunea „Stadion”, în fiecare zi de luni, cu începere de la ora 18:30, live pe Olt Tv, și în reluare sâmbăta, de la ora 17:00 .

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019