Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crosul „Ziua Olimpică”, competiție de succes
14.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 127

Crosul „Ziua Olimpică”, desfășurat în acest an la Balș, s-a bucurat de un real succes. Chiar dacă la ora concursului vremea a fost neprietenoasă, la linia de start s-au așezat sute de alergători din Olt și județele învecinate. La sfârșitul competiției, cu toții au primit din partea organizatorilor tricouri și medalii cu însemnele Comitetului Olimpic, iar cei care au reușit să urce pe podium, articole sportive.


O nouă competiție dedicată atletismului în județul Olt. De această dată este vorba despre Crosul „Ziua Olimpică”, organizat de Academia Olimpică Română. Un concurs la care au fost invitați toți iubitorii de mișcare indiferent de vârstă și care de la an la an se dovedește a fi o competiție de succes. Anul acesta, gazda evenimentului a fost orașul Balș.
Ploaia torențială care a căzut chiar în timpul competiției nu a descurajat concurenții care au trecut fără probleme de linia de sosire.
La sfârșitul competiției, cei care au reușit să urce pe podium au primit din partea organizatorilor premii în bani și articole sportive.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Lucrări capitale la Spitalul Județean Slatina

Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost mutată în corpul central al unității medicale, întreg etajul urmând să fie reabilitat. Consiliul Județean Olt a alocat șase milioane de lei, pentru modernizarea clădirii din corpul Medical. Imobilul nu a mai beneficiat de lucrări capitale de construcție încă din anul 1986, iar cele cinci secții care funcționează acolo aveau nevoie urgentă de reparații.
20 Aug 2018