Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crosul „Ziua Olimpică”, competiție de succes
14.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 139

Crosul „Ziua Olimpică”, desfășurat în acest an la Balș, s-a bucurat de un real succes. Chiar dacă la ora concursului vremea a fost neprietenoasă, la linia de start s-au așezat sute de alergători din Olt și județele învecinate. La sfârșitul competiției, cu toții au primit din partea organizatorilor tricouri și medalii cu însemnele Comitetului Olimpic, iar cei care au reușit să urce pe podium, articole sportive.


O nouă competiție dedicată atletismului în județul Olt. De această dată este vorba despre Crosul „Ziua Olimpică”, organizat de Academia Olimpică Română. Un concurs la care au fost invitați toți iubitorii de mișcare indiferent de vârstă și care de la an la an se dovedește a fi o competiție de succes. Anul acesta, gazda evenimentului a fost orașul Balș.
Ploaia torențială care a căzut chiar în timpul competiției nu a descurajat concurenții care au trecut fără probleme de linia de sosire.
La sfârșitul competiției, cei care au reușit să urce pe podium au primit din partea organizatorilor premii în bani și articole sportive.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019