Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crosul „Ziua Olimpică”, competiție de succes
14.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 108

Crosul „Ziua Olimpică”, desfășurat în acest an la Balș, s-a bucurat de un real succes. Chiar dacă la ora concursului vremea a fost neprietenoasă, la linia de start s-au așezat sute de alergători din Olt și județele învecinate. La sfârșitul competiției, cu toții au primit din partea organizatorilor tricouri și medalii cu însemnele Comitetului Olimpic, iar cei care au reușit să urce pe podium, articole sportive.


O nouă competiție dedicată atletismului în județul Olt. De această dată este vorba despre Crosul „Ziua Olimpică”, organizat de Academia Olimpică Română. Un concurs la care au fost invitați toți iubitorii de mișcare indiferent de vârstă și care de la an la an se dovedește a fi o competiție de succes. Anul acesta, gazda evenimentului a fost orașul Balș.
Ploaia torențială care a căzut chiar în timpul competiției nu a descurajat concurenții care au trecut fără probleme de linia de sosire.
La sfârșitul competiției, cei care au reușit să urce pe podium au primit din partea organizatorilor premii în bani și articole sportive.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Rușii scot la vânzare acțiunile Alro

Acționarii majoritari ai Alro, Vimetco și Conef anunță lansarea unei oferte publice de vânzare a acțiunilor pe care le dețin. Acționarii principali dețin aproape 84,2% din acțiunile companiei, iar în anunțul de vânzare nu este specificat câte dintre acestea vor fi scoase la vânzare. Decizia a fost luată în contextul în care, în primul trimestru al acestui an, Alro a înregistrat un profit net superior celui din anul precedent.
18 Iun 2018

„Alege oaia!” ajunge la Slatina, în weekend

Caravana „Alege oaia!” ajunge la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Vizitatorii standurilor special amenajate pe esplanadă vor avea posibilitatea să descopere savoarea preparatelor din carne de oaie și a brânzeturilor. De la eveniment nu va lipsi părintele acestei campanii menite să revitalizeze creșterea și consumul de carne de oaie. Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine însoțit de vicepremierul Paul Stănescu, senator de Olt, și de alți oficiali din Guvernul României.
19 Iun 2018