Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crosul „Ziua Olimpică”, la Balș
12.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 164

Iubitorii de mișcare de toate vârstele sunt invitați să participe mâine la o nouă competiție de atletism. Crosul „Ziua Olimpică” va fi organizat în acest an la Balș, unde sunt așteptați alergători atât din Olt, cât și din alte județe ale țării. Toți participanții vor primi din partea organizatorilor tricouri și diplome cu însemnele Comitetului Olimpic, iar premianții, articole sportive.


 Este o tradiție în Comitetul Olimpic Sportiv ca în fiecare an, în perioada 20 mai-20 iunie, la nivel național să se sărbătorească „Ziua Olimpică”. Eveniment care presupune organizarea de întreceri sportive din toate disciplinele pentru promovarea mișcării olimpice în rândul tuturor persoanelor. Cireașa de pe tort a acestei luni este Crosul „Ziua Olimpică”, eveniment care va fi marcat și în județul Olt.
Manifestarea sportivă este dedicată tuturor celor care iubesc mișcarea.
Cei care doresc să participe la acest eveniment sportiv trebuie să se înscrie online pe site-ul Academiei Olimpice Române. Acest lucru poate fi făcut chiar în ziua crosului, între orele 16-17:30, iar startul competiției se va da la ora 18, în Parcul Central. Evenimentul este organizat de Comitetul Olimpic Român și Academia Olimpică - filiala Olt, DJTS Olt și autoritățile locale din Balș.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE