Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Turneul Prieteniei Pirelli”, un real succes
11.06.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 963

Aproximativ 300 de sportivi, băieți și fete, iubitori ai sportului rege, s-au duelat la Slatina, în cadrul celei de-a IV-a ediții a „Turneului Prieteniei Pirelli”. Evenimentul s-a bucurat de un real succes în rândul generației tinere din județele Olt, Vâlcea și Dolj, la finalul competiției, toți participanții au primit din partea organizatorilor premii, iar cei care au urcat pe podium au plecat acasă cu trofeele de învingători.


Timp de două zile, pe terenul de fotbal numărul trei din cadrul Stadionului 1 Mai din Slatina s-a desfășurat competiția de fotbal „Turneul Prieteniei Pirelli”. Copii cu vârste cuprinse între 7 și 14 ani din trei județe au concurat pentru premiile puse în joc de organizatori.
De dimineața până seara s-au disputat zeci de meciuri. Copiii s-au bucurat din plin de acest eveniment. Deși rivali pe teren, la sfârșitul competiției cu toții au rămas prieteni.
La eveniment au participat directorul financiar al fabricii de anvelope și viceprimarul Slatinei Gigi Vîlceleanu, care au premiat echipele câștigătoare.
După două zile de concurs, echipele care au reușit să ocupe locul întâi, la cele cinci grupe sunt: Proxima I și II Slatina, C.F. Tineretul Făurești și CSS Craiova. Pe lângă trofee, s-au acordat diplome pentru cel mai bun portar, cel mai bun jucător și cea mai bună colaborare. Turneul s-a încheiat cu organizarea unei tombole la care au participat toți copiii prezenți la eveniment. „Turneul Prieteniei Pirelli” este un eveniment organizat de Inter Campus România Slatina, fiind un proiect social al fabricii Pirelli România derulat în parteneriat cu F.C. Internazionale Milano, Primăria Municipiului Slatina și Asociația Comunita Nouva din Italia.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019