Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crosul Prysmian, o nouă ediție reușită
04.06.2018
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 577

Zeci de copii și adulți s-au întrecut, sâmbătă, în cadrul unui eveniment sportiv organizat de o cunoscută fabrică de fibră optică din Slatina. Competiția s-a bucurat de succes, mai ales în rândul celor mai mici participanți, aflați pentru prima oară în viața lor la un astfel de concurs.


 Ajuns la cea de-a patra ediție, crosul „Prysmian Running Day” a aliniat la start zeci de participanți dornici de mișcare și distracție în natură.
Mara și Călin au trecut primii linia de sosire, ținându-se de mână. A fost primul lor concurs de alergat și au fost foarte fericiți că au reușit să îl și câștige.
Organizarea concursului a fost una foarte bună, au apreciat alergătorii. Și au fost mai mulți decât în toate edițiile anterioare.
Un rol important în organizarea crosului „Prysmian Running Day” l-a avut Clubul Nautic și de Agrement Plaja Olt.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019