Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aur și argint pentru luptătorii de la LPS
30.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 48

Rezultate bune obținute de sportivii secției de lupte de la Liceul cu Program Sportiv Slatina la Campionatul Național Școlar de lupte de la Bacău. Două medalii de argint și una de bronz și-au adăugat în palmares luptătorii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu.


 Weekend-ul trecut, sala de sport de atletism din Bacău, a găzduit ediția 2018 a Campionatului Național Școlar de lupte, un eveniment organizat de către Ministerul Educației Naționale. La această competiție au participat 120 de sportivi de la toate cluburile sportive școlare și liceele cu program sportiv din toată țara, care au secții de lupte. Din Slatina au concurat cinci luptătorii antrenați de Constantin Scuturiciu și Ion Răduțescu. Trei dintre ei au reușit să urce pe podium.
Slătinenii au fost foarte aproape de obținerea medaliilor de aur.
Luptătorii se pregătesc acum pentru o nouă competiție importantă. Pentru al doilea an consecutiv, aceștia vor participa la sfârșitul lunii iunie, la Campionatul Național Individual de lupte pe plajă, care va avea loc în comuna Limanu din stațiunea 2 Mai.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE