Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Fotbalul slătinean, susținut de elevi
29.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 315

Echipa de fotbal CSM Slatina a obținut în acest week-end încă un rezultat pozitiv. Gruparea coordonată de Iulian Mitrache s-a impus cu scorul de 7 la 2 în fața unor adversari redutabili, formația Voința Schitu. Susținătorii echipei slătinene în această confruntare au fost și elevii școlilor gimnaziale „Nicolae Iorga” și numărul 3 din Slatina, aceștia fiind beneficiarii unui proiect social-educativ al unei asociații din Italia.


 Sportivii secției de la fotbal al Clubului Sportiv Municipal Slatina au primit la sfârșitul acestei săptămâni vizita echipei Voința Schitu. O confruntare dificilă, dar în care fotbaliștii au reușit să ofere publicului prezent un spectacol fotbalistic. În spatele acestui rezultat, stau multe ore de muncă și antrenamente.
De fiecare dată intră pe teren cu un singur gând, victoria. Și acum, fotbaliștii s-au remarcat și au obținut punctele puse în joc.
La acest eveniment au participat elevii școlilor gimnaziale „Nicolae Iorga” numărul 3 din Slatina, beneficiari ai proiectului „Io Tifo Positivo”, organizat de Asociația Comunita Nuova Onlus. Proiectul, implementat în România prin intermediul fabricii de anvelope din Slatina, are ca scop încurajarea implicării copiilor în lumea sporturilor.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019