Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Luptătorii de la CSM Slatina, pe podiumul național
17.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 158

Luptătorii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina confirmă din nou. Elevii lui Constantin Scuturiciu au avut o evoluție foarte bună la Campionatul Național U23, reușind să urce de patru ori pe podium. Două medalii de argint a fost obținute de Robert Negru și Marius Bulgăre, iar două de bronz de sportivii Adrian Cheroiu și Alexandru Mirică.


 Sala Polivalentă din Iași a găzduit în perioada 10-12 mai finala Campionatului Național individual U23. O competiție la care au participat aproximativ 400 de sportivi din toată țara, la toate cele trei stiluri: libere, greco-romane și feminine. Orașul nostru a fost reprezentat de sportivii secției de lupte de la CSM Slatina. Lupte greco-romane este stilul la care au concurat elevii lui Constantin Scuturiciu și care le-a adus slătinenilor patru medalii.
Antrenorul slătinean se declară mulțumit de evoluția sportivilor săi, având în vedere ca la această competiție au luat parte sportivi cu experiență, care fac parte din lotul național.
Au avut meciuri grele, cu adversari redutabili și totuși au urcat pe podium.
Luna viitoare, luptătorii de la CSM Slatina vor participa la o nouă competiție de nivel național, acolo unde speră ca rezultatele obținute să fie mult mai bune.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019