Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Luptătorii de la CSM Slatina, pe podiumul național
17.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 128

Luptătorii de la Clubul Sportiv Municipal Slatina confirmă din nou. Elevii lui Constantin Scuturiciu au avut o evoluție foarte bună la Campionatul Național U23, reușind să urce de patru ori pe podium. Două medalii de argint a fost obținute de Robert Negru și Marius Bulgăre, iar două de bronz de sportivii Adrian Cheroiu și Alexandru Mirică.


 Sala Polivalentă din Iași a găzduit în perioada 10-12 mai finala Campionatului Național individual U23. O competiție la care au participat aproximativ 400 de sportivi din toată țara, la toate cele trei stiluri: libere, greco-romane și feminine. Orașul nostru a fost reprezentat de sportivii secției de lupte de la CSM Slatina. Lupte greco-romane este stilul la care au concurat elevii lui Constantin Scuturiciu și care le-a adus slătinenilor patru medalii.
Antrenorul slătinean se declară mulțumit de evoluția sportivilor săi, având în vedere ca la această competiție au luat parte sportivi cu experiență, care fac parte din lotul național.
Au avut meciuri grele, cu adversari redutabili și totuși au urcat pe podium.
Luna viitoare, luptătorii de la CSM Slatina vor participa la o nouă competiție de nivel național, acolo unde speră ca rezultatele obținute să fie mult mai bune.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018