Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bronz pentru fetele de la CSS Slatina
17.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 200

O nouă performanță pentru tenisul slătinean. De această dată, sportivii cu vârste cuprinse între opt și zece ani s-au remarcat într-o competiție de mare anvergură. Campionatul Național pe Echipe Juniorii III, din acest an a adus orașului nostru medalia de bronz prin echipa de fete și locul șase prin echipa băieților.


 În perioada 11-13 mai, la Buzău s-a desfășurat Campionatul Național pe Echipe destinat micilor tenismeni. Au participat 22 de echipe la masculin și 23 la feminin. Slatina a fost reprezentată la cele două categorii, de sportivii Clubului Sportiv Școlar, antrenați de colectivul de antrenori coordonat de Petre Arnăutu. Echipa de fete formată din Andreea Jifcu, Alexandra Ignat, Alecsia Florescu și Ana Pepene, a obținut o performanță extraordinară, reușind să cucerească medalia de bronz. Cea mai bună jucătoare a fost Andreea, obținând victorii pe linie.
Acest rezultat le va ambiționa și mai mult pe slătinence. Și-au propus ca la următoarea competiție de la Bistrița, să obțină premiul cel mare.
Un loc onorabil, care dă mari speranțe tenisului slătinean, a fost obținut și de echipa de băieți. Lotul format din Mateo Mondoacă, Mircea Chiriță, Igor Postolache și Răzvan Dombrea s-a clasat pe poziția a șasea în clasamentul masculin.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Șoferii care opresc în stațiile Taxi, amendați

De anul acesta, șoferii care parchează în stațiile de taxiuri primesc amendă între 400 și 800 de lei. Fapta a fost introdusă în legislația locală, potrivit unei hotărâri a Consiliului Local Slatina, după ce mulți taximetriști s-au plâns că le sunt ocupate frecvent locurile. Taximetriștii spun că noua măsură îi va ajuta să găsească libere stațiile, pentru a putea parca fără probleme, mai ales că plătesc și impozite suplimentare.
18 Ian 2019