Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Bronz pentru fetele de la CSS Slatina
17.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 171

O nouă performanță pentru tenisul slătinean. De această dată, sportivii cu vârste cuprinse între opt și zece ani s-au remarcat într-o competiție de mare anvergură. Campionatul Național pe Echipe Juniorii III, din acest an a adus orașului nostru medalia de bronz prin echipa de fete și locul șase prin echipa băieților.


 În perioada 11-13 mai, la Buzău s-a desfășurat Campionatul Național pe Echipe destinat micilor tenismeni. Au participat 22 de echipe la masculin și 23 la feminin. Slatina a fost reprezentată la cele două categorii, de sportivii Clubului Sportiv Școlar, antrenați de colectivul de antrenori coordonat de Petre Arnăutu. Echipa de fete formată din Andreea Jifcu, Alexandra Ignat, Alecsia Florescu și Ana Pepene, a obținut o performanță extraordinară, reușind să cucerească medalia de bronz. Cea mai bună jucătoare a fost Andreea, obținând victorii pe linie.
Acest rezultat le va ambiționa și mai mult pe slătinence. Și-au propus ca la următoarea competiție de la Bistrița, să obțină premiul cel mare.
Un loc onorabil, care dă mari speranțe tenisului slătinean, a fost obținut și de echipa de băieți. Lotul format din Mateo Mondoacă, Mircea Chiriță, Igor Postolache și Răzvan Dombrea s-a clasat pe poziția a șasea în clasamentul masculin.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Loctrans schimbă traseele autobuzelor

Veste bună pentru călătorii care circulă cu Loctrans. În urma unor studii de trafic realizate de o firmă specializată, reprezentanții societății au decis să modifice traseele autobuzelor, în avantajul călătorilor. Astfel, vor fi înființate trasee noi, cu noi denumiri, care vor avea viteză mai mare de parcurgere și cel mai important este că în orele de vârf, în stațiile centrale, numărul mijloacelor de transport vor fi suplimentate.
16 Mai 2018