Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tenis Silver la Slatina
15.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 270

Iubitori ai sportului alb și-au testat abilitățile în cadrul unei noi ediții a concursului dedicat amatorilor „Cupa Slatinei”. O competiție de nivel Silver, la care au luat parte sportivi de toate vârstele la cele două categorii ale concursului. Dacă la proba de simplu locul întâi a fost ocupat de slătineanul Viorel Păcală, la proba de dublu, prima treaptă a fost ocupată de echipa formată Florin Popescu și Alexandru Văduva din Craiova.


 Prima competiție dedicată tenisului de câmp, din acest an, organizată la Slatina, s-a încheiat cu succes. Ediția a XV-a a „Cupei Slatina” a adunat la start aproximativ 60 de sportivi, marea majoritate slătineni. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 11-13 mai și face parte din circuitul Tenis Partener.
Concurenți de toate vârstele spun că s-au simțit extraordinar la Slatina.
Peste două luni, Slatina va găzdui o nouă competiție dedicată tenisului de câmp, de această dată de nivel Gold. Astfel, începând cu data de 15 iulie, cei care doresc să participe la turneul din perioada 21-23 iulie, se pot înscrie online pe tenispartener.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE