Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Tenis Silver la Slatina
15.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 238

Iubitori ai sportului alb și-au testat abilitățile în cadrul unei noi ediții a concursului dedicat amatorilor „Cupa Slatinei”. O competiție de nivel Silver, la care au luat parte sportivi de toate vârstele la cele două categorii ale concursului. Dacă la proba de simplu locul întâi a fost ocupat de slătineanul Viorel Păcală, la proba de dublu, prima treaptă a fost ocupată de echipa formată Florin Popescu și Alexandru Văduva din Craiova.


 Prima competiție dedicată tenisului de câmp, din acest an, organizată la Slatina, s-a încheiat cu succes. Ediția a XV-a a „Cupei Slatina” a adunat la start aproximativ 60 de sportivi, marea majoritate slătineni. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 11-13 mai și face parte din circuitul Tenis Partener.
Concurenți de toate vârstele spun că s-au simțit extraordinar la Slatina.
Peste două luni, Slatina va găzdui o nouă competiție dedicată tenisului de câmp, de această dată de nivel Gold. Astfel, începând cu data de 15 iulie, cei care doresc să participe la turneul din perioada 21-23 iulie, se pot înscrie online pe tenispartener.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018