Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tenis Silver la Slatina
15.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 257

Iubitori ai sportului alb și-au testat abilitățile în cadrul unei noi ediții a concursului dedicat amatorilor „Cupa Slatinei”. O competiție de nivel Silver, la care au luat parte sportivi de toate vârstele la cele două categorii ale concursului. Dacă la proba de simplu locul întâi a fost ocupat de slătineanul Viorel Păcală, la proba de dublu, prima treaptă a fost ocupată de echipa formată Florin Popescu și Alexandru Văduva din Craiova.


 Prima competiție dedicată tenisului de câmp, din acest an, organizată la Slatina, s-a încheiat cu succes. Ediția a XV-a a „Cupei Slatina” a adunat la start aproximativ 60 de sportivi, marea majoritate slătineni. Evenimentul s-a desfășurat în perioada 11-13 mai și face parte din circuitul Tenis Partener.
Concurenți de toate vârstele spun că s-au simțit extraordinar la Slatina.
Peste două luni, Slatina va găzdui o nouă competiție dedicată tenisului de câmp, de această dată de nivel Gold. Astfel, începând cu data de 15 iulie, cei care doresc să participe la turneul din perioada 21-23 iulie, se pot înscrie online pe tenispartener.ro.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Trei drumuri, în reabilitare pe fonduri europene

Trei proiecte ale Consiliului Județean de reabilitare a unor drumuri pe fonduri europene sunt în plină desfășurare. Cel mai avansat dintre ele vizează tronsonul dintre Dăneasa și Verguleasa, pentru care în perioada următoare va fi desemnat proiectantul. De asemenea, drumul care traversează Valea Oltului este în faza de precontractare, autoritățile județene așteptând semnarea documentului de acordare a finanțării europene.
17 Sep 2018