Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Micuțele handbaliste ale Slatinei, în finală
15.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 115

Victorii pe linie obținute de echipa de minihandbal CSM Slatina în faza semifinală a Campionatului Național de Minihandbal feminin. Elevele Iuliei Păsărică și Cristinei Cojocaru au reușit în acest week-end să se califice în finala acestui campionat.


 Weekendul acesta, micuțele handbaliste de la Clubul Sportiv Municipal Slatina au participat la turneul semifinal al Campionatului Național de Minihandbal, care s-a desfășurat la Craiova. Competiție la care au luat parte sportive din Reșița, Giarmata, Caracal și Vulcan. Și de această dată, lotul slătinean s-a întors triumfător de la această competiție.
Tot aici, două jucătoare slătinence au fost nominalizate ca fiind cele mai bune sportive.
Pentru handbalistele Iuliei Păsărică urmează o perioadă de pregătire intensă. Micuțele se pregătesc pentru etapa finală a Campionatului Național de Minihandbal, la care vor lua parte cele mai bune 16 echipe din toată țara. Evenimentul se va desfășura la Călimănești, în perioada 31 mai - 3 iunie. Slătinencele și-au propus să se întoarcă de la această competiție învingătoare. Tot din Olt, în faza finală va participa și echipa CSS Caracal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018