Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Micuțele handbaliste ale Slatinei, în finală
15.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 138

Victorii pe linie obținute de echipa de minihandbal CSM Slatina în faza semifinală a Campionatului Național de Minihandbal feminin. Elevele Iuliei Păsărică și Cristinei Cojocaru au reușit în acest week-end să se califice în finala acestui campionat.


 Weekendul acesta, micuțele handbaliste de la Clubul Sportiv Municipal Slatina au participat la turneul semifinal al Campionatului Național de Minihandbal, care s-a desfășurat la Craiova. Competiție la care au luat parte sportive din Reșița, Giarmata, Caracal și Vulcan. Și de această dată, lotul slătinean s-a întors triumfător de la această competiție.
Tot aici, două jucătoare slătinence au fost nominalizate ca fiind cele mai bune sportive.
Pentru handbalistele Iuliei Păsărică urmează o perioadă de pregătire intensă. Micuțele se pregătesc pentru etapa finală a Campionatului Național de Minihandbal, la care vor lua parte cele mai bune 16 echipe din toată țara. Evenimentul se va desfășura la Călimănești, în perioada 31 mai - 3 iunie. Slătinencele și-au propus să se întoarcă de la această competiție învingătoare. Tot din Olt, în faza finală va participa și echipa CSS Caracal.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE