Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Handbalistele slătinene, victorie prețioasă
14.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 143

Meci spectacol oferit de echipa de handbal feminin CSM Slatina în cadrul etapei a XXV-a a Ligii Naționale. Elevele Victorinei Bora au arătat încă o dată că merită să fie pe prima scenă a handbalului românesc. Slătinencele au învins cu scorul de 30 la 22, formația aflată la mijlocul clasamentului CSM Roman.


 Ultimul meci de pe teren propriu. O partidă cu miză mare, în care și-au pus mari speranțe. Vorbim despre echipa noastră, CSM Slatina, care a evoluat de la o etapă la alta, și a arătat că sunt de prima ligă. Handbalistele slătinene au întâlnit în acest week-end o formație puternică, CSM Roman. Chiar dacă lovitura de start a aparținut echipei oaspete, sportivele Victorinei Bora au reușit să marcheze primul gol, pe tot parcursul meciului menținând avantajul. La un moment dat, au fost chiar și zece goluri diferență. Un meci spectacol, care s-a încheiat cu victoria categorică a Slatinei. În urma acestui rezultat, CSM Slatina își păstrează locul zece în clasament, poziție care le menține pe prima scenă a handbalului românesc.
Vizibil supărat de prestația echipei sale, antrenorul Dumitru Muși, a felicitat formația slătineană.
CSM Slatina va susține ultima etapă din acest campionat în deplasare, împotriva echipei care luptă pentru un loc pe podium, CS Măgura Cisnădie. Victoria sau chiar și un egal le-ar asigura handbalistelor slătinene salvarea directă în Liga Națională.
Puteți viziona meciul extraordinar dintre CSM Slatina și CSM Roman pe postul de televiziune Olt Tv, în această seară, cu începere de la ora 21.30.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE