Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Handbalistele slătinene, victorie prețioasă
14.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 124

Meci spectacol oferit de echipa de handbal feminin CSM Slatina în cadrul etapei a XXV-a a Ligii Naționale. Elevele Victorinei Bora au arătat încă o dată că merită să fie pe prima scenă a handbalului românesc. Slătinencele au învins cu scorul de 30 la 22, formația aflată la mijlocul clasamentului CSM Roman.


 Ultimul meci de pe teren propriu. O partidă cu miză mare, în care și-au pus mari speranțe. Vorbim despre echipa noastră, CSM Slatina, care a evoluat de la o etapă la alta, și a arătat că sunt de prima ligă. Handbalistele slătinene au întâlnit în acest week-end o formație puternică, CSM Roman. Chiar dacă lovitura de start a aparținut echipei oaspete, sportivele Victorinei Bora au reușit să marcheze primul gol, pe tot parcursul meciului menținând avantajul. La un moment dat, au fost chiar și zece goluri diferență. Un meci spectacol, care s-a încheiat cu victoria categorică a Slatinei. În urma acestui rezultat, CSM Slatina își păstrează locul zece în clasament, poziție care le menține pe prima scenă a handbalului românesc.
Vizibil supărat de prestația echipei sale, antrenorul Dumitru Muși, a felicitat formația slătineană.
CSM Slatina va susține ultima etapă din acest campionat în deplasare, împotriva echipei care luptă pentru un loc pe podium, CS Măgura Cisnădie. Victoria sau chiar și un egal le-ar asigura handbalistelor slătinene salvarea directă în Liga Națională.
Puteți viziona meciul extraordinar dintre CSM Slatina și CSM Roman pe postul de televiziune Olt Tv, în această seară, cu începere de la ora 21.30.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018