Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Au învins împreună
14.05.2018
Autor articol: Simona Andrei
Vizualizari: 163

Iubitorii handbalului slătinean au umplut sala de sport a Liceului cu Program Sportiv Slatina în ultima etapă de pe teren propriu, din acest campionat a echipei CSM Slatina. Cu mic, cu mare au fost alături de echipa favorită din primul până în ultimul minut al partidei. O susținere care a avut contribuția ei la victoria multă dorită de întreg lotul slătinean.


 Sunt mândri că sunt slătineni. Că au o echipă de handbal care evoluează în Liga Națională. O ligă puternică, cu adversari redutabili. Dar în care au avut încredere, în echipa CSM Slatina. Vorbim despre publicul și galeria slătineană, care de fiecare dată au avut un cuvânt important de spus în confruntările fetelor. Și de această dată, au fost la înălțime, dând fetelor încredere.
CSM Slatina - CSM Roman, o partidă care a adus elevelor Victorinei Bora trei puncte prețioase, iar publicului o bucurie nemărginită, aceea că echipa este mai aproape ca oricând de obiectivul propus, menținerea în Liga Națională.
Victoria a fost sărbătorită pe terenul de handbal.
Galeria CSM Slatina va susține echipa și în ultima etapă din acest campionat. Sâmbătă, formația coordonată de Victorina Bora va întâlni echipa CS Măgura Cisnădie.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Cartierul Progresul - zonă de (ne)siguranță

Zona Progresul este atent monitorizată de poliție. Timp de o lună, oamenii legii acționează pe toate străzile, atât în sistem propriu, dar și împreună cu Jandarmeria și Poliția Locală, pentru a preveni furturile și faptele antisociale. De la începutul anului, în cartierul Progresul au avut loc zeci de furturi din autoturisme, poșete și buzunare, dar și distrugeri și fapte cu violență. Polițiștii vor să prevină aceste infracțiuni și să transforme zona Progresul într-o zonă de siguranță.
21 Mai 2018

Școala „Constantin Brâncoveanu”, în sărbătoare

A fost o sărbătoare cu dublă semnificație astăzi, pentru elevii și profesorii Școlii Gimnaziale „Constantin Brâncoveanu”, din Slatina, care au celebrat 31 de ani de la înființarea instituției de învățământ și 21 de ani de când aceasta poartă numele domnitorului Constantin Brâncoveanu. Pentru acest moment, organizatorii au pregătit un program artistic, o coregrafie inedită cu baloane, o paradă pe străzile orașului și au premiat copiii care au obținut rezultate bune la concursurile școlare.
21 Mai 2018